Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bry dig

Jag hatar mig själv
för att jag är som jag är
det var inte meningen att det skulle bli
ett helvete
som det nu är

förlåt för att jag stör dig
det passar inte längre
det har gått för långt
och blivit
så fel

Jag önskar att jag aldrig sagt
att jag var tvungen att gå

nu i efterhand
har du själv sagt att
det fortfarande varit vi två
om inte jag varit så

ÅHHHHHHHHHHHHHH




Fri vers av greeneyes
Läst 205 gånger
Publicerad 2008-07-20 01:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

greeneyes