Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade du min finaste

 

 

Din röst är musik för mitt inre öra
din varma andedräkt en smekning
mot min nakna själ
din hand är tryggheten
då den vilar i min
din doft är myrran förtrollande varm
din kyss är havets smekande hand
dina hjärtslag
mot mina förunderligt vackra
mötandes på livets väg
famnandes varandra
alltid

 

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 223 gånger
Publicerad 2008-07-20 03:40



Bookmark and Share


  Janis Karlsson
Vackert, välskrivet och glädjande!
2008-07-20
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~