Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

samtal

i vårt samtal
blev jag dig
repliken skyldig

att chatta
via dator
ger mig
ytterligare
ett ögonblicks

betänketid




Övriga genrer av Anders P VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-20 09:58



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Mycket välfunnit. Ja rent av dj...bra.
2008-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP