Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

man blir som man umgås.

man blir som man umgås.
vilket gör dig till en våldtäktsman.
hur känns det, ditt jävla äckel?
att förlåta killen som våldtog mig?
din bästa vän?
det som gjorde ondast var inte själva våldtäkten
(och tro mig när jag säger det. det gjorde JÄVLIGT ont)
utan det som gjorde ondast var att du inte trodde mig när jag berättade för dig.
umgås med honom ditt jävla äckel.
jag behöver inte dig.
men han kommer att fortsätta.
tro mig.
jag är inte den sista.


man blir som man umgås, huh?




Fri vers av nicco
Läst 603 gånger
Publicerad 2008-07-20 22:42



Bookmark and Share


  fågel grå
En bra fundering.
De behöver en
pungspark,( eller två ).Svårartade sådana.
Kram tjejen.
2008-08-08
  > Nästa text
< Föregående

nicco
nicco