Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en spegling

en spegling
en sorg
en sång

och svanen
dansar inte mer




Fri vers av virre
Läst 570 gånger
Publicerad 2008-07-20 22:57



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
Fint skrivet:)
Välkommen tillbaka och
*applåd
2008-07-20
  > Nästa text
< Föregående

virre