Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spökstad

Spräcker bubblan
kliver tillslut ut ur cirkeln
sopar igen spåren efter mig
och hoppas
att jag aldrig
ska behöva se den här platsen igen
Jag tar farväl
av mitt hem
min lilla borg
bryr mig inte om att rasera
jag vill bara springa härifrån
lämna det som det är
och slunga ut mig själv
från intet
och ut i alltet




Fri vers av Dagg
Läst 330 gånger
Publicerad 2005-07-13 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dagg
Dagg