Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Humor.

Expatrierad från det egna drömlandskapet
mördare mördad i hallucinationen
lealös ryggradslös, kastrerad blå uppsyn
utan att knysta
om chauvinisten som precis upptäckt sig själv
haschätardolkarna sitter där i pannan
obetydligheterna skrattar som en drake
ett flygande virus


Man kan drunkna i ögon
men det är Jamaicansk voodoo
och det är inte något
för härskare
inte med en banan, nekrofil
köper knark för pengarna
säljer kroppsdelar till en liga
Weimarkretsens gunstling,
alldeles svart kring ögonen




Fri vers av isidore
Läst 214 gånger
Publicerad 2008-07-21 01:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

isidore
isidore