Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förälskelsen

 

då stockar sig orden

då blir man stum

då klappar hjärtat

tror man är dum

då flimrar det

då dunkar det

då hettar det

och huden brinner upp

då känns  det som

det yttersta är nära

då tappar benen all sin kraft

och kroppen  börjar  darra

då ser man allt som i en dimma

och man vill bara hålla om

och man behöver inget säga

för läppar hittar vägen

till kyssen

som ingen gör förlägen

 

papessa




Fri vers av papessa
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-21 08:13



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja sanna dessa dina underbara heta rader papessan nog flimrar det och dunkar så det står härliga till när förälskelsen står i farstun och personligen har jag alltid blivit dum i huvet och fått bakläxor på saken**men skämt åsido dina rader är så fantastiska härliga varma och sköna att läsa tack för dem tack för ljuv läsning!!kraaam
2011-04-21

  aol
så härligt vacker kärlekspoesi så härligt fångar du detta magiska tillstånd

läs min dikt kär den önskar jag alla mäniskorna på vår jord kraaaaaam
den är ett fint kompliment till din egen underbara
2008-07-22

    Maria Malm
Härligt!
2008-07-22

  Quasimodo
Ger en talande och fin bild för förälskelsen och allt som känns och blir i den !!
2008-07-21

  friheten
Wow, helt underbar skriven om förälsklensen
2008-07-21

  SuperSweMe3
Oj oj.. :)
2008-07-21
  > Nästa text
< Föregående

papessa
papessa

Mina favoriter
Den grundläggande gåvan