Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag älskar dig!


Det är kärlek



Kramar, fast i luften. Jag avskyr beröring.
Pussar, fast med ömhet annars kan jag inte andas.
Löften, fast med utrymme för ändring,
annars kan jag inte hålla allt jag lovar.

Och trots dessa brister, älskar du mig..




Fri vers av Michaela Förne
Läst 392 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-21 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michaela Förne
Michaela Förne