Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Omskriven.


Den obarmhärtiga naturen


Innan var hon luften kring ett katatoniskt barn
Nedstörtad ängel med nyckel till min avgrund

Hennes bisterkyligt dödfödda natur
Då den svävade över gränsen i ett köttsligt snedsteg
Hon försvann


Tillsammans var vi som frasgul papyrus
Inne i varandra

Över dimmiga sommarängar
I det nyklippta halvnakna, våta gräset

Hinner inte vakna
Vilja; bestämd
Blixten står stilla

För att de inte vet att de lever
För att de inte vet att de är döda

Förlorat
Självpålagd smärta med vingar
De växer obarmhärtigt som naturen
Inåt
och omsluter ett hjärta:

Hon valde inte sitt vildsinta väsen
Brinnande
rinnande
Guldaktigt
kargt

Sanning i tyst land




Fri vers av isidore
Läst 648 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-07-21 17:01



Bookmark and Share


  korpfjäder
Pärla!!!
2008-07-25

    Murphy
Tack Fritz för att du bad mig att läsa, och ännu större tack för att du tar till dig av kritik som få andra gör, jag vill ha med dig i en fanzine så snart som möjligt
2008-07-24

  mayhem and order
...& riktigt bra är detta. Du är en favvo du:-)
2008-07-22

  Tess the mess
asvackert!! (om nu det är ett ord)

"Över dimmiga sommarängar
I det nyklippta halvnakna, våta gräset"
fockin loooveli (om nu det är ord)
2008-07-21
  > Nästa text
< Föregående

isidore
isidore