Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet du? Jag vet inte


Jag vet inte vad kärlek är

Jag vet inte vad kärlek är
får jag någonsin uppleva dess varma värld?
Känner bara svek o smärta
mina eviga följeslagare
mina eviga fiender
mina eviga plågoandar
aldrig blir jag av med dem..




Fri vers av Skrivarn
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-21 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn