Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glöm att du en gång var stor på jorden..


Glömd av tiden

Glöm din älskades strålande ansikte
glöm det förflutnas paradis
glöm dina vänners värme o tröst
glöm att du en gång var stor på jorden
du är nu för alltid glömd av tiden




Fri vers av Skrivarn
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-21 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn