Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BrunLila värld utanför mitt Fönster

Vem är det som har lagt ett brunlila filter över solen?
Som färgar luften röd?
Och ger bladen en djupare nyans?
Det ser ut som ett sagoland utanför mitt fönster.

Varför brinner himlen i orange?
När den borde vara brunlila?
Löven lika så!

Det faller inget regn som kan ränsa världen.
Ingenting är som det borde.
Jag älskar på distans.
Ännu en gång bland alla andra.
Fast det här är anorlunda.
Eller?




Övriga genrer av Nevermore
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-21 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nevermore