Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skulle vilja måla Honom



Jag skulle vilja
måla Honom

men

hur målar man
luften

den är över oss
under oss
på alla sidor

även i oss

men den syns inte
den bara är


Sådan är Gud

Han går inte
att måla
beskriva

Han bara är

oändlig

närvarande

osynlig

men bor i varje

ditt andetag




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 344 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-07-22 11:30



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på ditte flours kommentar här.
Applåd!
2008-07-28

    forskaren
Gud är inte nog
Gud är





(Tack! Applåder)
2008-07-26

  anits VIP
Så vackert målande är din text
om Honom som är allt
2008-07-24

  rebecca d
Det är i HOnom vi lever och rör oss o är till....
2008-07-22

  Karin Rosberg
Helt underbar! du har fått fram det som vi förnimmer som är något större.........skickligt skrivet!!
2008-07-22

  Fredrik Stillesjö
Hej Michaela!

Så vackert! Dikten följer helt min egen känsla av hans uppenbarelse... applåd! Hälsar vännen Fredrik
2008-07-22

  Kristina Wallbing
Ja, hur beskriva det obeskrivliga? Du har rätt; egentligen är det omöjligt. Men vi har trots allt fått språket, detta trubbiga redskap, som gör det möjligt för oss att på stapplande ben försöka....
2008-07-22

  Larz Gustafsson VIP
Han bor i dem som medvetet släppt in Honom i sina hjärtan.
Joh 1:12
Apg 2:38
Rom 10:9-10
2008-07-22

  Cadena
Vacker. Du målar honom bra med ord här - det känns som en mjuk hyllningsdikt.
2008-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius