Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt jag skrev för ett tag sedan, hittade den nyss.


Golvad

Fosterställning på golvet
inte röra sig
försöka sova
sova bort allt

vill inte ut
vill inte släppa in

persiennerna nere
stäng ute världen
tryggt att vara ensam
ensamt att vara ensam




Fri vers av Josef Winroth
Läst 460 gånger
Publicerad 2005-07-14 10:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag har haft svårt att ta den här till mig, för den ligger för nära mina egna känslor... och det är på någotvis »fel» att få läsa dem med dina ord... Ingen ska känna så. Samtidigt, som dikt betraktat, blir det så skickligt skrivet, för orden försvinner. Jag ser inte ens dikten, känner bara känslorna.
2005-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Josef Winroth
Josef Winroth