Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En fångad känsla, ett försök att skriva bort den.


Obehag

Det kryper insekter
under min hud.
Huvudväk sköljer i vågor
i ett förlitet huvud.
Känslan av instängdhet
klöser sig ut ut magen

Allt exploderar i ett stort
tomt ingenting
apatiskt lam




Fri vers av Josef Winroth
Läst 424 gånger
Publicerad 2005-07-14 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josef Winroth
Josef Winroth