Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väderleksrapport


Solen skiner
Vinden blåser några lätta brisar
Det är Juli månad
Sommar med semester tider
Så människorna som man möter går lätt klädda med glada miner
En helt underbar dag
Onsdagen den tjugotredje Juli
Tvåtusenåtta

Ken Cassel
23/7-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-23 13:46



Bookmark and Share


  berxper
Ibland är det enkla en fröjd att läsa... så även en väderleksrapport! Det påminner mig om att leva i nuet.
Att verkligen njuta...
2008-07-23

    sajo
Kul att läsa dina ord om vädret. Instämmer precis det är en sådan fin dag. Jag har knackat lite lätt med fingret på min barometer och det är sol den står på.

Jag delar ditt intresse för väderleksrapporten. Applåder du av mig får.
2008-07-23

  anits VIP
Du har så rätt en underbar
dag har vi idag
2008-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel