Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var ju jag det...

 

När du lärde mig att kämpa

Hörde du dina ord då?

 

När du lärde mig att Kärlek övervinner allt

Minns du att du älskade mig då?

 

När du lärde mig att man aldrig fick kränka

Visste du vad ordet betydde då?

 

 

Jag älskar dig men kommer aldrig att kämpa för oss, jag vet nu att jag måste använda både hjärna och hjärta för att skydda min kärlek.




Övriga genrer av Mona*
Läst 217 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-23 22:00



Bookmark and Share


  * Ammi *
Bra vännen!
2008-07-23

  devilsangel
För att skydda sin kärlek måste man ge allt..så sant...mycket bra skrivet!!
2008-07-23

  korpfjäder
Stora insikter i den här texten.
2008-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*