Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

havsbrus




i ett tvivelaktigt stim av glömda ursäkter
flyger dina floskler
det lever trovärdighet i en minut
du arbetar hårt
bedragen av en pojkaktig önskan
oförlåtligt sorgsen
en ensamhet förevigad i hjärtat
du arbetar hårt
i ett vrå för de som missat chansen
står du och bevakar din skörd

du arbetar hårt







Fri vers av jonas a
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-24 01:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jonas a
jonas a