Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryning



Dagen har en början och ett slut
kvällen övergår till timmar av natt
tar sin början för att till sist ändå
förlora sig i gryning

så känns min kärlek till dig
så lyser du upp mitt inre
du är min eviga gryning min älskade




Fri vers av sunnanvind
Läst 345 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-07-24 10:10



Bookmark and Share


    forskaren
lycklig han!

och vi
av lyckliga tankarna
dina
2008-08-02

  Kalle.O
Åh, så vackert!
2008-07-30

  noname_realmind
"du är min eviga grynig" - WOW

Hur fin som helst denna... :))
2008-07-27

    JJ VIP
En vacker kärleksförklaring! En gryning som man bara kan ana dagen till! En självklar applåd´! Mvh. JJ.
2008-07-24

  lyckeli
Du är min eviga gryning...underbara ord av kärlek....
2008-07-24

  anits VIP
Så underbart vackert skriven
är den här dikten, sista raden
fångar mig griper tag i mig
så vacker är den
2008-07-24

  Blåbäret
Natten är enbart några timmar av vila och måste ge undan för gryningen...Tur att midnattssolen finns Kram vännen!
2008-07-24

  friheten
Så underbar skriven!!!
2008-07-24
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind