Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man "byter" längtan och uppskattning...


Färg-skiftningar


Rävsvansar
Gröna och i massor
Som ogräs


Som naturens slöseri med färg
Liksom dessa förbaskade maskrosor
Gula lysande retsamma märken
I gräsmattan


Glädjer endast på våren
Sån skillnad på ögon
Som söker färg på våren
Och ögon som tvingas
Se färg på sommaren…

Uppskattning
Är inte densamma
I alla tider…




Fri vers av LassO
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-25 12:48



Bookmark and Share


  anits VIP
Så är det på våren är man glad att se dom
lysa med sina gula färger, när sommaren kommer
vill man slippa dom men dom är överallt
maskrosorna, nu behöver jag inte yvas över
dom längre de finns andra som har besvär
med att ta bort dom om det behövs
2008-07-25
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO