Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hennes kropp bär hans spår Han är i hela henne själv


Rädsla

Hon fryser, hon fryser alltid
Hela hennes själ darrar
Hon är rädd för närvaron
Hon fruktar framtiden
Varför hon? Varför han?

Fånge av sina drömmar
sina fantasier, sina minnen
Hon tänker, hon funderar
Hon tänker, hon funderar
Varför nu, varför inte förr?

Hon blundar, han är överallt
Blandat i alla hennes drömmar
alla hennes saker
Hon somnar, hon vaknar
Han är där
I hennes hjärna, i hennes hjärta
i hennes kropp.

Hennes kropp bär hans spår
Han är i hela henne själv
i hela hennes jag, det känns
Han har trängt sig in i henne
i hennes innersta inne
Han förföljer henne
Han är hennes skugga
Han är hon

Hon skriker av vrede, av raseri
Hon skriker av kraftlöshet, av modlöshet
Hon fryser, hon fryser alltid
Hon är rädd.

Patricia L. Mellin




Fri vers av Patricia L. Mellin
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-24 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patricia L. Mellin
Patricia L. Mellin