Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man har lärt mig att se upp för mig själv


Man har lärt mig att se upp för

Man har lärt mig att se upp för
naturens förändringar
människans kraft
en förblindande skönhet
en kväljande fulhet
beundran av en man
blicken av en kvinna

Man har lärt mig att se upp för
en utsträckt hand
skuggan av ett leende
en hemlighet sagd i förtroende
ett löfte gjort

Man har lärt mig att se upp för
mina näras känslor
mina vänners handlingar
mina drömmar, min strävan

Man har lärt mig att se upp för
mig själv
Säg något som jag inte har
lärt mig att se upp för?

Patricia L. Mellin




Fri vers av Patricia L. Mellin
Läst 269 gånger
Publicerad 2008-07-24 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patricia L. Mellin
Patricia L. Mellin