Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig mer

Jag måste ju ändå äta
trots att min strupe dragits åt
och jag har svårt att svälja

Att jag inte längre känner hunger
efter mat
är inte skäl nog
Jag måste ändå äta

Min kropp
och den hunger den känner
är av helt annat slag

Så stark
att den väcker mig om natten
Ger mig längtan
Hunger och törst
så otroligt stor
och den gäller svaret
på gåtor


kunskap om meningen med LIVET
och vad jag gör här
Ge mig mer
jag vill veta




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 241 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-07-24 19:17



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Det finns inga djupsinniga svar till dig från mig. Livet är nog enbart till för att levas, passa på medan det finns, konsten är nog just den, att leva medan man gör det!
Frågorna är viktigare än svaren.... och jag citerar Karin Boye:
Den mätta dagen den är aldrig störst
Den största dagen är en dag av törst
Visst finns det mål och mening med vår färd
men det är vägen som är mödan värd
2008-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen