Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

naken och blottad










Du tror du visst har rätt att bara klä av mig

att se på mig helt naken och bar.

Jag sprang hit då det inte fanns någon som förstod.

För en del kan jag inte yttra mina innersta ord.

Då klär du av mig här, på mindre än en sekund.

Som ett ljus som slockar av vinden

så slocknade jag nu.




Fri vers av Josbol
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-24 23:52



Bookmark and Share


  Elin F
i like :)
2008-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Josbol
Josbol