Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skada sig själv för att andra ska se att man finns...


Rött blod är ännu liv

Det var en gång
en gammal flicka
som i sin arm
hade blod
och inte vatten

Hon ville att folk förstod
vad hon kände på natten

Så när dagen kom
fanns där en blomma röd
som växt fram
ur förtvivlans mod

Nu kanske någon
ville och skulle
se vad som
HON
kände och kunde
och ville berätta

Den berättelsen
börjar med orden:
Hjälp mig...




Fri vers av Dionysius
Läst 525 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-25 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius