Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fredags-limerick




Så var det bonden från Tomelilla
sa till moran:"dom är imbecilla
våra nya pigor,
tror tjurarna är kvigor"
- ja jag tyckte väl mjölka smaka illa!!!









Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 651 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-07-25 20:19



Bookmark and Share


  desperado
ojojoj.... du får till det så man hissnar, fniss.
2008-08-03

  Joanskij
Haha! Underbar slutkläm Bodil!
2008-08-01

  Nina V A
haha det är så befriande skönt att släppa loss skratt till dina fredagslimerickar, man undkommer liksom inte
Du fantasifulla!
2008-07-28

  Lyckohäxan Enediel
*skrattar gott*
Sjukt roligt det här!
2008-07-28

  katt.inc
Jag dricker inte mjölk och det känns bra just nu. Tack för söndags-skratt.
2008-07-27

  Erik L
Härligt fyndig limerick! Bravo!
2008-07-27

    Bögen
Åja, lite sälta är väl aldrig fel - speciellt nu i värmen. Kanske bra nu när rötmånaden sätter in också!
*skratt*
2008-07-27

  aol
ler stort gillas
2008-07-26

  © anakreon VIP
Färskvaror från mejeriet i Burlesk.
Calle
2008-07-26

    Maria Malm
Tja, det gäller att ha koll på vad det är för djur..ler..
2008-07-26

  Anders P VIP
Temat helt i limerickandan men rytmen går att förbättra
2008-07-25

  lodjuret/seglare VIP
ibland blir där ost osso
2008-07-25

  Ilona _L
Tja... det finns ju så himla stort utbud i mejeridisken, numera! ;-)
2008-07-25

  Leva Livet
Skåne mejerier kommer inte att klara av den här...: ) Fniss!
2008-07-25

  Last Word Spoken
hahahahaha jösses!!! Jag storknar här av *skratt*!

Bodil Bus poetissa,
Du är UNDERBAR!!!
2008-07-25

  Jakktar
Hahahaha ja den här var faktiskt bra!! ^^
2008-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg