Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ord / Dagbok / "Bara" dagbok {men mest "Förlåt Mamma"}

Fasen
hade varit utan i två månader
TVÅ _jävla_ MÅNADER.
Och inatt
("Och?" MEN) inatt
föll jag dit igen.


Goddammit fasen
JÄVLA SKIT

Jag känner mig bara








JÄVLA ÄCKLIG.



Jag kan inte gråta heller
för du är i samma rum
Jag kan inte gråta heller
för du är här
så nära
Jag vill vara ifred
så att

jag kan gråta nu


Jag förstör alltid för alla
vilket leder till
att när jag segrat
förstör jag för mig själv


I'm sorry - no










Och jag tror att mamma såg mig gråta.




Övriga genrer av Sandrew
Läst 309 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-07-25 22:45



Bookmark and Share


  Frederick
gaah, människa!
hur kommer det sig att du lyckas få ner sånt här på papper, usch så ärligt det är & usch så sjukt jävla bra det är.
2008-07-29

  kj_
Oh shit... fattar precis hur du menar. Mamma hittar blodiga lakan... bortgömda rakblad (eller vad det nu är). Dåligt samvete. Men det värsta är nog när man ser sin mamma gråta...
2008-07-26

    Kittyoncrack
Får man fråga vad du föll tillbaka i?:c
2008-07-26

  Dr Jimmy Johansson The 777
Mvg.
2008-07-26

  Junibarn
Jag forstor inte mycket men jag tycker om det du skriver. Uppriktiga ord, dina egna.
2008-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Sandrew