Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
såg God afton, Herr Wallenberg igår, ni får ursäkta..


God afton, Herr Walker

skärvorna i mina fingrar
som är
avtrycken i mina fingrar
är labyrinter
gångarna i labyrinter

och tim walker gick med mig
sade
"det här är dom första stegen
på en mycket lång promenad"
& jag hoppade upp på hans rygg då
han bar mig en bit
bar mig en stund

hoppade av när solen fann oss
tim gick bakom mig
timglasen stod still

han lade sin ingångna handflata
på min panna över
mina ögonbryn

sade

tim
timo
tim
otej




Fri vers av Sandrew
Läst 447 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-07 00:16



Bookmark and Share


    Sara L.
Åh, jag vill bara fortsätta applådera.
2011-04-11

  andreawolf
DET.HÄR.ÄR.SÅ.DJÄVLA.BRA.SANDRA.
bland det bästa du har skrivit tror jag. åhgud. eller någon annan. sandra.
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Sandrew