Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... och håll dig härifrån om du inte tål dem! Bara måste just nu. Förlåt igen!


Förlåt, nu kommer svordomar

Pluttinutt
och gulligull
så sött
så härligt
och jävlar i det
var finns verkligheten?

För inte fan finns det väl
en sockersöt dag
för någon
varje dag!

365 dagar om året

alla måste vi väl ha våra motgångar
inte bara jag väl?

så plutta vidare

gulligulla

jag lever i min värld


(om än kanske för allvarlig)




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 235 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-25 23:09



Bookmark and Share


  Carl Thomas
Pluttinutt gulligull!!! Hehe, här kommer svordommar som aldrig förr men det gör inget... förstäker bara känslan av hopplöshet tycker jag. Gulla vidare yeah!
2008-08-03

  * Ammi *
ja ibland är det så sockersött så man får farliga känningar ..

motgångar har alla, men många vill inte erkänna dem, de lever på sin livslögn så länge det går

bra skrivet
2008-07-26

  Michaela Dutius
Nej det finns dagar i allas liv som är svåra passager....när livet gör ont
2008-07-26

  -Ulla Tilemo- VIP
Tack för ett gott skratt...ja jävlar i det!
Inte ska du be om ursäkt, nä nä, det här kanske var början - jag menar om det finns mer så kom igen....för helvete;-)
2008-07-26

  Lejonhjärtas poesi
Nu jävlar är det färdigpluttinuttat dräm du allt vad du har i bordet så det dallrar av verkligheten i sockersöta drömland!
2008-07-25

  Lena Krantz VIP
Jag är med dig....

i varje svordom (som de ju faktiskt ÄR alla de i kommentaren nedan)
2008-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen