Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du söker svar

Så du fyllde dit liv med skit
Och nu undrar du varför du kom hit
Du söker svar från alla håll
olika religioner som ska ge ditt liv innehåll

Men sanningen är ju den här
att du väljer själv vem du är
Sök dig själv och du skall finna
du har ett helt liv att vinna




Fri vers av Spirit
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-25 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit