Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill vara

jag vill vara dina salta vågors
smek
jag vill vara dina mjuka vindars lek
jag vill vara din blomma mot din hand
ängen av blommor som natten
kysser
jag vill vara dina drömmars nyckel
dina blommors dagg
jag vill vara den som
håller mina armar om dig
var gång du viskar
att jag är din sanna dröm

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 259 gånger
Publicerad 2008-07-26 01:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~