Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

staden utan hopp

Vill inte vara här längre
Vill inte gå dessa vägar mer
Har vandrat ensam allt för länge nu

Jag känner staden,
Liv, som bara pulserar svagt inifrån

Öde gator,
Bara tomhet utan hopp

Vill inte vara här längre
Vill inte gå dessa vägar mer
Har vandrat här så många gånger förr




Fri vers av Elfrida
Läst 613 gånger
Publicerad 2005-07-15 10:05



Bookmark and Share


  Amirella
Och jag känner igen mig. Fint.
2005-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Elfrida
Elfrida