Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

14/3, och vi dog

Det värsta är , säger hon
Att hon fortfarande älskar honom så jävla mycket.
Hela hennes liv var byggt på honom.
Och hon säger att jag inte får bli som henne,
Att jag alltid måste se till att ha kvar det som är mig

- Den enda man kan lita på är sig själv, mumlar hon.


Han säger att det är okej om jag hatar
Det är okej att vara förbannad och besviken på honom.
Han säger så, och jag ser att han har tårar i ögonen
- Det är okej, han förstår och han känner samma sak
Om sig själv.

- jag kan inte hata dig, säger jag med gråten i halsen.
Jag är bara så besviken på dig pappa




Fri vers av Elfrida
Läst 705 gånger
Publicerad 2005-07-15 10:06



Bookmark and Share


  aftermath
jag blir ofrånkomligt gripen av denna fina text.
2006-06-03

    vilsen
mycket, mycket fin !!
2005-07-26

    Teddy
Fin text..själv skulle jag ta bort de två sista raderna,men det är jag det..
2005-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Elfrida
Elfrida