Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"som om någon skulle bry sig"

.. och tillsammans förstår vi oss på verklighetens dröm.




Fri vers av fiischwer
Läst 211 gånger
Publicerad 2008-07-27 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fiischwer
fiischwer