Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
>>Ge mig en kyss innan du går en kyss att bygga en dröm på<<


En berättelse om leverfläckar och drömmar

- I genomsnitt har varje människa
30 leverfläckar på kroppen
visste du det? sade jag
och tittade upp från min tidning
Du tuggade fundersamt på en av
drömmarna jag bakat och
kikade på mig under lugg

- Du har 52 bara på armen sade du efter ett tag
och du fick mig att le
De osagda kärleksorden hängde
i luften mellan oss
när du i tystnad kysste varje leverfläck på
min kropp

När jag blundar så ser jag fortfarande dina
läppar framför mig


Jag glömmer aldrig när jag upptäckte
frånvaron i din blick
Du låg lutad mot din armbåge och följde
blommönstret på mitt sängöverkast med fingret
Jag kom på mig själv med att önska
att jag var en av de där
tusenskönorna och att du föralltid
skulle följa mig
genom en värld av ljusblått tyg

Fortfarande låg några drömmar kvar
på katfatet vid min säng


När du låg där
lutad mot din armbåge med
svärta i blicken och inget annat än
tomhet hängande i luften
mellan oss så var allt jag önskade att
slippa sätta frågetecken efter dina
kärleksord
Utanför fönstet sken vårsolen men på vår sida
rullgardinen var det mörkare
än någonsin

I samma stund som du öppnade
munnen så sprängdes
tomheten mellan oss och när du reste dig upp
så föll kakfatet till marken
Dina fotsteg brände hål i min matta
när du gick och hur högt jag än skrek så
kunde jag inte nå dig

Under mattan har jag sopat in smulorna efter mina
krossade drömmar





Fri vers av mirrorball
Läst 681 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-08-03 17:34



Bookmark and Share


  Paulus Johannes Allaverdi
riktigt skön :)
2010-05-17

  dansa som dom andra
åh, så bra!! :)
2009-05-13

  Mess
Åhh!! Verkligen bra!
2009-04-08

  Nattljus
"Under mattan har jag sopat in smulorna efter mina
krossade drömmar"

vackert, sorgligt, tusen applåder!!
2008-12-04

  ramlar
vemodigt och fint. bra sally, bra!
2008-08-05

    crapcat
vackert skrivet, gillar slutet. finns väl inte mycket mer att säja än då; applåd!
2008-08-03

    Nicklas VIP
Det här var.. helt oroligt vackert! Kärleksfullt och sorgligt på samma gång...

Bra!
2008-08-03

  julia.s
jag vet inte hur du gör det, men du lyckas alltid att fånga mig redan vid första meningen. eller nej, redan vi titeln.
underbart sally.
<3
2008-08-03
  > Nästa text
< Föregående

mirrorball
mirrorball