Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nog kan du väl fatta...




Låt mig få vara en vidrig ragata
låt mig få retas och tetas och gnata
låt mig få vara en fullvärdig skata
låt mig få vråla och skrika och gapa
låt mig få vara en särdeles apa
låt mig få sparka och riva och slå
slå dig din jävel - båd lila och blå
nog kan du väl fatta nog kan du förstååå
när allt kommit ut
så blir jag till slut
beskedlig och goooo som aldrig förut



Bs-08







Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 497 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-07-28 00:17



Bookmark and Share


  Thommy
Ibland måste man få ut sin ilska för att fungera, bra skrivet.
2008-09-24

  Carola Zettergren
UJUJUJ...jisses vad befriande!!!!:)
2008-08-17

  Gunnar Norrman
En riktig urladdning är skön och befriande ibland. Men inget är så ljuvt som glädjen och värmen efteråt, när man har blivit sams igen. Mmmm
2008-08-12

  Karin Rosberg
Härlig och såååå rolig!!!
2008-08-02

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Yessss :-)
2008-07-31

  Lilla My* VIP
Ännu en roolig!! Att de aldri ska fatte va en mener!!;))
2008-07-30

    Mejja
Ja nog behöver man få släppa lös känslostormarna ibland.
Härlig text med massa humor i.
2008-07-29

  aol
får jag ha hjälmen på härligt vilt innan lugnet
2008-07-29

  © anakreon VIP
Nädu!
Hör av dig när du lugnat dig
så får vi resonera.
Calle
2008-07-28

  Antropofagen
Hehe, en lång rask promenad skulle Cesar Millan ordinerat för att uppnå "calm submissive state".
Rytm och känsla.
2008-07-28

  rebecca d
:-)) att de ska vara så tröga...
2008-07-28

  papessa
här var det kvinnligheten som måste få utlopp...............
2008-07-28

  RogerIvan
Ojdå...
Det här känns som en kvinna som plötsligt talar klartext.
Förmodligen egentligen självklart för många kvinnor.
Behöver inläras utav män, först oförstående,
men så småningom förstår man...
För
Visst är det såhär...
2008-07-28

  Yvonne
Härlig dikt. Ja, nog måtte han väl fatta det? Applåd, applåd.
2008-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg