Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

मेरा डर से अधिक

 

du vildvindars mörka, som rider min oroliga själ

genom skuggors dalgångar ormtungan slungar

sitt beska gift mot kärlekens tunna hud

 

ur dimkraft skapad, i ett vågspel utan gravitation

en åldrad stakning hörs eka bland grå kolonner

 

nu finns en längtan, större än min rädsla

 

i den vibration, där spindelns väv föds till sin form

mina världar ska rämna, smältas samman till ett

 

min själ lika nära döden som livet

 

 




Fri vers av tdox
Läst 401 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-28 01:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tdox