Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hackad lök


Jag ska bosätta mig i din tårkanal.
Tänkte ta och bo där i några åratal...
Har inget bättre för mig och du ler på tok för ofta.
Så jag gör min samhällsplikt och flyttar dit min soffa.
Så börjar du väl gråta snart.

Min kumpan kommer radera en av dina nära.
Så hackar jag lite lök, det kommer bli en ära.
Sen ska väl dina tårar förhoppningsvis rinna.
Annars får jag pröva att sticka dig med pinnar.
Och så ska jag hinna gräva våran grav.




Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-28 08:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP