Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet "ett maratonlopp på hårt underlag"

Du kan aldrig springa ifrån dig själv.

Inse att det du måste bära är det du blivit tilldelat av vår herre!

Gråt, skrik och förbanna men faktum kvarstår och detta är din verklighet just nu.

Visst är det hårt och kanske kan man även kalla det orättvist att vissa av oss människor måste bära mycket och andra lite.

Men bakom träden finns en ljusstrimma.
Den ska du inrikta dig på.

Du har styrkan inom dig, alla har det på ett eller annat vis.
Ge aldrig upp, ge aldrig upp du medmänniska!




Övriga genrer av Ezmeralda VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-28 11:17



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Nejdå. Kampen om livet går vidare.....
2008-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP