Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aspekt



Säg vad är väl det för aspekt
att respekt skulle vara en defekt
att kramelikramar är inkorrekt

som om tjockskallighet är så jävla käckt














Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 444 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2008-07-28 14:17



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
:):):)Suveränt!!!!
2008-08-17

  desperado
Kramelikramar är underbara och endast defekta anser dem vara inkorrekta! kramelikram på dig!!!!!
2008-08-08

  Lilla My* VIP
Ha ha**Huvudetpåspikenkanon!!:))
Stoppar ner i märkeslådan på bra att ta till dikter!
2008-07-30

    ej medlem längre
Den här texten var tjäck
2008-07-29

    Mejja
:) Härligt skapat!!!

I dessa dina ord rymmer så mycket av både allvar och leende!
2008-07-29

  Erik L
Kloka ord i en kort men kärnfull text.
2008-07-28

  Nems
:D
fantastiskt klockrent!!
så enkelt, men ändå så djupt på något sätt...
2008-07-28

  aol
berörande sann poesi du har så rätt kraaaaaaaaaaaaam
2008-07-28

    Maria Malm
Detta var riktiga klokord!
2008-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg