Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De gömda stigarna



När vägen
du tvingas gå

saknar fotspår
och andra
kännetecken

brist ut i
tacksamt jubel

det är då du hittar
de gömda stigarna





Fri vers av Michaela Dutius
Läst 312 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-07-28 15:03



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Sin egen väg
inte illa, även
om man då och då
skulle trilla, just den
skulle jag också: GILLA!
Så gott skrivet kära Du!
********************
2008-07-29

  Sofie Viktoria
Viktig tanke att ta till sig!
2008-07-28

  Bibbi VIP
"Det finns mitt i skogen en oväntad glänta som bara kan hittas av den som gått vilse...på den öppna platsen är gräset underligt grönt och levande" (Tomas Tranströmmer) kom för mig.
Man kan t o m ibland behöva gå vilse för att hitta rätt.
Applåd och bokmärke.
2008-07-28

  Maria T
Man får tänka efter och hitta
sin egen stig.
2008-07-28

  jardan
Underbara vackra rader där jag hittar vidare...
2008-07-28

  friheten
Väldig fin!
2008-07-28

  anits VIP
Vilken härlig dikt, när jag hade mina
schäfrar hittade vi många stigar
dår ingen gått före oss härligt
2008-07-28

    Maria Malm
Då får man hitta sin egen väg, även om det är mer mödosamt..men i slutet kan man bli mer än nöjd..
2008-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius