Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En pappas kärlek


Vad tror du att du håller på med
Ge fan i min dotter
Lämna henne ifred
Hon är min ögonsten
mitt allt
Kom inte ens på tanken
för det är hon tillsammans med frugan som värmer stugan
när det känns kallt
Så hon är min lilla oslipade Diamant gjord av kol som ibland när hon bara skäller ut mig
för någonting
Ger mig vad jag tål
medan jag själv bara tycker att det är ballt
eftersom hon har en personlighet
som få
Det är min uppgift som pappa att ge henne min kärlek och visa henne vägen vart hon ska gå
för att klara sig igenom livet

Vad tror du att du håller på med
Ge fan i min dotter .........................

Ken Cassel
28/7-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-28 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel