Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
livet


läser det baklänges ord för ord

och undrar när det var det hände
när jag försvann
funderar om det var något som blev osynligt
det hårfina band som kallas vänskap

jag är tillräcklig och nog
snygg nog
ful nog
smart nog för att leva
det säger jag för att jag sett botten och jag vet vad jag förväntar mig i toppen

det är inte där det brister
inte ens tiden är det som får känslor att rasa

och det är tydligen nu det blir fel fel fel.
utan att någon enda människa ändå vet vad som är rätt rätt rätt

det var precis det jag inte ville ha
just av den anledningen jag alltid varit ärlig mot mig själv

säg mig hur det ska gå till
berätta hur man beter sig
hur det jag ger dig blir det du får

känner på mig att det snart är rätt
tidpunkten
du och jag?
om det så är mot hela världen.




Övriga genrer av sanjoula
Läst 372 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-28 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sanjoula
sanjoula