Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brevlådan

i mina ögons skugga bågnar det gråa plåttaket
torrt gräs skramlar tragiskt runt brevlådan

plötsligt river kråkans skrän morgonen ur mina öron
vad vill du mig dumma fågel
skriker jag

men den lyfter stolt
utan bevärdiga mig en blick

tack för det tänker jag
och plockar upp dagens post

står kvar där ett tag med öppet lock
betraktar tvestjärtarnas desperata försök
att gömma sig i brevlådans inre skuggade hörn

de bor där
fem stycken
i min bruna brevlåda

stänger försiktigt locket och skyndar in
dags för kaffe och tidningsprassel




Övriga genrer av Hans w-art Westlund VIP
Läst 470 gånger
Publicerad 2004-05-05 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP