Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På tankens vingar










På tankens vingar
flyger jag
för att hämta
orden

i ständig
rörelse
med en inre
glöd

och en dröm

att en gång
kunna forma
det som bor
i mitt hjärta

så att inget

fattas mera....






Fri vers av Michaela Dutius
Läst 510 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-07-29 17:30



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Så levande ord
nyfikna
längtande
och ha ett mål
med drömmen!
2008-07-30

    forskaren
vad fattas världen

dina värden



i ord



sammetsvingade
2008-07-30

  ~~*MariamAurore*~~
vad kan man säga
annat än förstummande
underbar dikt :)
2008-07-30

  Maria T
En dröm i rörelse
Fin poesi
2008-07-29

  anits VIP
Underbara och vackra ord
2008-07-29

  Elin Katten Lo VIP
En söt dikt, jag gillar temat och hela grejen med att man faktiskt själv sitter på makten över vad som ska formas. Man är nog lite som playdolera - är man ihärdig och försöker kan man nog göra något riktigt fint.

Tack!

E
2008-07-29

  friheten
Instämmer med Ken! Väldig vacker skriven!
2008-07-29

    Ken Cassel
Lika vackert och tjusigt skrivet som vanligt

Kramar i massor
2008-07-29

  Larz Gustafsson VIP
Hoppsan...
Jag lovar att jag skrev min senaste ovetandes om denna...
Cross my heart...

Väldigt fin dikt, M.
2008-07-29

  Kristina Wallbing
Du beskriver själva längtan efter Orden

"så att inget

fattas".

Stående applåder, Michaela!!
2008-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius