Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prydd med vingar....

Din resa så kort
meningen så kraftfull

Odjuret härjat i kaos
sugit själ efter själ

Ditt namn så uppenbart
dina ögons oändliga visdom så klar

Skulle vi ditt öde förstå
din gärning ta emot

Så mörkt i grymhet
med sin oändligt ljusa mening





Övriga genrer av Mauri
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-29 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mauri
Mauri