Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt minne av min bortgångna morfar...


Minnet

Din bild

Din blick

Ditt leende

Allas vårt hopp

En stämma len av värme och kärlek.

Du kom, du kände, du gav, du stannade
med ditt hjärta i mitt hjärta......





Övriga genrer av Mauri
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-29 21:19



Bookmark and Share


  HQ
"med ditt hjärta i mitt hjärta"
Underbart slut.
Och där har vi dem för alltid kvar, alltid!
2008-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Mauri
Mauri