Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hör dom mest groteska skäl till att inte skänka pengar till tredje världen..


Hundra lappen ....

Men varför....

når ju ändå inte fram

ingen annan...varför jag ?

Ska lägga om mitt tak på mitt hus..
Ska byta bil nästa vecka...skitsnygg
Riktigt bra mobil faktiskt..inbyggd gps
Fan ..brände 2000 spänn på krogen igår...

Schysst sjukvård vi har...min farmor fick ny höftled igår




100 kr i månaden...

Aldrig..alldeles för mycket...

varför jag ?





Övriga genrer av Mauri
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-29 21:31



Bookmark and Share


    trollflöjt
Tänk om alla kunde värna om varandra! Vilken värld det skulle bli....Vi får kämpa på. Kram
2009-05-10

  lyckeli
I do...
2008-08-11

  Gunilla VIP
Tredje världen behöver bistånd
solidaritet
I Sverige finns också
"tredje världen-människor".

Angelägen dikt som skrapar
våra samveten.
2008-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Mauri
Mauri