Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankens promenad

Tankar väver nya tankar

längs vägen, intill träden

ristas nya minnen

och glädjer någons sinne

följer vägen, väntar ...

hör fåglarnas vackra sång

går mot ljuset, omsluts av

vinden, värmen

doften av havet når mitt

inre....

Väcker lusten att leva

Tar av skorna

fötterna omsluts av den

mjuka sanden

Vid strandkanten gjuts

spår där jag går

ser solen och himmel

som färgas röd

Möter havets kant så stilla

och sista strålarna lyser

över vattenytan....speglar

och glimmar...

Havet så mäktigt

skapad av en

mästares hand....









Fri vers av Margithe VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-29 22:14



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Så underbart beskrivet...känslan går att ta på...
2008-07-29

  Larz Gustafsson VIP
Så underbart skildrat!
Och så innerligt vi behöver allt det där.

Du, den där Mästaren du nämner, Honom känner jag...
2008-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Margithe
Margithe VIP